2024-04-20 04:55

Povestea școlii nefuncționale, INAUGURATĂ cu mare fast de un candidat PNL

 |  17:17
Povestea școlii nefuncționale, INAUGURATĂ cu mare fast de un candidat PNL

Mihai Lupu, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, a tăiat, luni, panglica unei şcoli nefuncţionale şi i-a chemat la ceremonie inclusiv pe elevii pe care ulterior evenimentului i-a trimis acasă pentru că lucrările nu au fost finalizate până la începerea anului şcolar.

Mihai Lupu, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, a tăiat, luni, panglica unei şcoli nefuncţionale din comuna Mihai Viteazu şi i-a chemat la ceremonie inclusiv pe elevii pe care ulterior evenimentului i-a trimis acasă pentru că lucrările nu au fost finalizate până la începerea anului şcolar.  

Se pare că din toată şcoala, doar o singură clasă este finalizată, cea în care au şi intrat autorităţile locale, conform publicaţiei locale Info Sud-Est.  

„Spre bucuria elevilor, părinţilor şi profesorilor, astăzi  a început şcoala.   Am participat la inaugurarea noului corp de şcoală din comuna #MihaiViteazu, la invitaţia domnului primar #GheorgheGrameni şi a conducerii şcolii. Le mulţumesc că mi-au oferit posibilitatea să spun şi eu "prezent" în prima zi de şcoală, şi în acest an.  

Îi felicit deopotrivă pe profesori, părinţi şi elevi pentru că au făcut tot ce depinde de ei ca astăzi, copiii să revină la şcoală. Este un moment de responsabilitate maximă şi solidaritate, în care suntem implicaţi cu toţii. Sunt convins că împreună veţi reuşi să faceţi ca şi în acest an să vă desfăşuraţi activitatea cât mai normal posibil. Mult succes profesorilor şi personalului din şcoli!  

Dragi elevi, să vă bucuraţi de anii de şcoală!“, a scris Mihai Lupu pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15

In legatura cu acest articol...

ALERTĂ. Șapte ELEVI au fost confirmați cu COVID după prima zi de ȘCOALĂ

Concluzia unui epidemiolog: În ce spații CREȘTE riscul de infectare cu COVID-19




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE