2020-10-21 22:22

O ȘCOALĂ din Capitală va începe CURSURILE potrivit scenariului ROȘU, după trei cazuri de Covid-19 identificate

 |  17:12
O ȘCOALĂ din Capitală va începe CURSURILE potrivit scenariului ROȘU, după trei cazuri de Covid-19 identificate

O școală din Capitală va începe cursurile potrivit scenariului roşu, adică toţi elevii vor învăţa online, după ce trei cazuri de coronavirus au fost confirmate.

"La momentul acesta, la Şcoala Gimnazială I. G. Duca sunt identificate trei cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, fapt pentru care, potrivit Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, va începe şcolarizarea în scenariul roşu. (...) În ordin scrie foarte clar că, în funcţie de situaţia epidemiologică, scenariile se pot modifica. (...) În momentul în care se identifică trei cazuri, şcoala intră în suspendare pentru orice tip de activitate faţă în faţă vreme de 14 zile", a declarat miercuri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Roxana Cercel.

"La momentul acesta, echipele DSP, împreună cu reprezentanţii IŞMB, avizează toate scenariile făcute de şcoli. Se analizează.. (...) Mâine, toate dosarele care primesc aviz pozitiv de la DSP şi inspectorat merg către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă", a conchis Roxana Cercel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE