2024-04-19 09:37

Nici nu a început ȘCOALA, că a apărut deja primul caz de CORONAVIRUS

 |  14:59
Nici nu a început ȘCOALA, că a apărut deja primul caz de CORONAVIRUS

Nici nu a început școala, că a apărut deja un caz de coronavirus la o unitate de învățământ specială din Tecuci. Este vorba de o angajată care se ocupă de curăţenie, care, se pare, nu a intrat în contact cu alţi angajaţi ai unităţii.

Conducerea școlii propune cursuri exclusiv online în perioada următoare, deşi oraşul se încadrează în scenariul verde.  ”La o şcoală specială din municipiul Tecuci o persoană din personalul de îngrijre a fost confirmată cu infecţia cu coronavirus şi se află în izolare. Este o propunere a CA al şcolii ca să se desfăşoare online cursurile. Propunerea nu a ajuns încă la Prefectură sau la CJSU, dar în momentul în care vine propunerea ea trebuie să fie avizată de către DSP şi IŞJ”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

”Aş vrea să precizez că fiind vorba despre o persoană care are atribuţii de curăţenie, pentru perioada cât persoana respectivă este izolată, la nivelul unităţii şcolare ar trebui analizată şi posibilitatea contractării unor servicii de curăţenie, tocmai pentru a încerca să avem un act şcolar faţă în faţă” a mai declarat prefectul.

Situaţia unităţii va fi analizată de către CSJU, după ce propunerea şcolii va fi avizată de către DSP şi Inspectoratul Şcolar.

Municipiul Tecuci se încadrează ăn scenariul verde, potrivit datelor prezentate de către Ministerul Sănătăţii, incidenţa cumulată, până luni, la ota 10.00, data de referinţă, fiind 0,47.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE