2024-04-20 08:49

Ministerul Educației vrea catalog ELECTRONIC din această toamnă

 |  22:40
Ministerul Educației vrea catalog ELECTRONIC din această toamnă

Ministerul Educației propune introducerea catalogului electronic din această toamnă, dar vrea ca școlile să îl tipărească și să îl arhiveze la sfârșitul anului școlar.

Edupedu.ro a intrat în posesia unui document al Ministerului Educației privind modificările aduse Regulamentului de funcționare a unităților din învățământul preuniversitar. Documentul urmează să fie discutat luni în Consilului de Dialog Social.

În urma schimbării structurii anului școlar din toamna anului școlar 2022, în 5 module de învățare în loc de semestre, Ministerul Educației a venit cu mai multe propuneri. Una prevede că, la art 106, se introduce la lit b: “Rezultatele evaluării se consemnează în catalogul electronic, cu obligativitatea tipăririi, înregistrării și arhivării acestuia la sfârșitul anului școlar prin compartimentul secretariat.”

Edupedu.ro precizează, însă, că licitația pentru catalogul electronic, proiect în valoare de 42 de milioane de euro, semnat în 2018 și blocat până acum, urma să fie lansată în „prima jumătate a anului în curs”, potrivit unui răspuns dat în martie de secretarul de stat Maria Manea, din Ministerul Educației.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE