2020-11-25 04:52

Inspectoratul Școlar București recomandă SCURTAREA orelor online

 |  22:05
Inspectoratul Școlar București recomandă SCURTAREA orelor online

Inspectoratul Școlar București recomandă ca durata orelor online să fie mai mică, capacitatea de concentrare fiind alta în fața unui ecran, conform Edupedu.

„La nivelul unităților de învățământ se iau deciziile temporare de modificare a timpului alocat unei ore. Recomandarea noastră a fost sa se micșoreze ora de curs în online”, a precizat inspectorul școlar general adjunct Liliana Toderiuc pentru Edupedu.ro.

Școlile și grădinițele din București au fost închise de marți, timp de 14 zile, conform Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență. Decizia a fost luată după ce, în București, a fost depășit indicele de infectare de 3 la 1.000 de locuitori. Pragul indicelui a fost depășit și astăzi în Capitală, fiind de 3,23.

Școlile primare și gimnaziale, grădinițele și liceele private sau publice, vor trimite oralul pentru cursurile online până miercuri, 21 octombrie, potrivit Planului de măsuri, aprobat de Inspectoratul Școlar al Municipiului București. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20

In legatura cu acest articol...

SCANDAL amoros la Spitalul din Giurgiu: Bătaie între asistente din cauza unui medic

FOCAR de coronavirus la Spitalul Elias din Capitală

MĂSURILE anunţate de Metrorex pentru evitarea supraaglomerării în staţii

Prima reacție a lui BĂNICIOIU după ce DNA a solicitat urmărirea penală a sa pentru pentru trafic de influenţă şi luare de mită
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE