2020-12-04 22:14

În ce condiții pot elevii să SOLICITE doar educația online

 |  23:05
În ce condiții pot elevii să SOLICITE doar educația online

Ministrul Educației a declarat că unii elevi pot învăța în sistem exclusiv online dacă pot face dovada, printr-o adeverință medicală, că există motive medicale care îi împiedică să participe la școală în clasă, fie că este vorba de o boală a copilului sau de o persoană din familie care se află în categorie de risc.

”Părintele poate să ia această decizie, să își continue copilul educația în sistem online, să învețe de acasă și anume, pe de-o parte, dacă prezintă copilul vreo boală care s-ar putea agrava prin faptul că va veni la școală și ar putea să ia virusul, fie în momentul în care în familie avem cazuri de persoane care ar putea să fie supuse unei îmbolnăviri accentuate de virus. De aceea am prevăzut să prezinte părintele, în urma unei evaluări din familie o adeverință pe care să o dea școlii pentru a putea, în felul acesta să își continue copilul învățarea de acasă.

Este musai să existe această adeverință din partea unui medic. Ministerul Sănătății a considerat că este important să știm acest lucru și de aceea a fost stipulat în ordinul comun lucrul acesta” a declarat Monica Anisie la Digi24.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-08

In legatura cu acest articol...

Mircea "Portocală" Negulescu, după audierea lui Coldea: Ar fi trebuit propus pentru reținere și ARESTARE

Ce a făcut Florin Ristei cu marele premiu X FACTOR câștigat în 2013

10 BENEFICII ale tratamentului cu nămol sapropelic din Lacul Ursu

Se schimbă REGULILE pentru alegerile parlamentare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE