2024-04-18 13:38

Google anunță modificări și verificări la PLATFORMA pentru cursurile elevilor

 |  18:42
Google anunță modificări și verificări la PLATFORMA pentru cursurile elevilor

Google introduce câteva funcționalități pentru instrumentele sale folosite la predarea online, precum Google Classroom, care să-i ajute pe profesori să-și organizeze mai bine orele. Iată cu ce modificări vin tool-urile Google.

Vor fi lansate noi funcționalități pentru Google Classroom, inclusiv un instrument de analiză care să-i ajute de administratorii cursurilor să înțeleagă mai bine felul în care este utilizată platforma în timpul predării, astfel încât ei să poată să economisească timp, anunță Google, pe blogul său.

Noile funcții vor fi lansate și pentru platforma Google Meet, care le oferă profesorilor mai multă transparentță și control, inclusiv posibilitatea de a stabili anumite politici pentru cei care pot participa la apelurile video ale școlii.

În sistemul de operare Chrome vor fi lansate peste 40 de modele noi de Chromebook construite pentru educație, cu informații despre cum să le alegem pe cele potrivite pentru nevoile unice ale fiecărei școli și peste 500 de politici ale Consolei de administrare care vor ajuta la gestionarea și optimizarea flotelor Chromebook. Pentru școlile care doresc să înțeleagă nevoile elevilor și să asigure asistența la nivel de învățare digitală și personală, serviciile Google Cloud Student Success oferă o serie de opțiuni.

„În al doilea rând, ne-am angajat să construim o tehnologie care să ajute fiecare profesor. Cu instrumente simple, profesorii se pot concentra asupra a ceea ce fac ei cel mai bine: să-i ajute pe elevi să-și atingă potențial. Add-onurile pentru Google Classroom, care urmează să fie lansate în acest an, permit profesorilor să încarce lecțiile și documente direct în interfața Classroom.

De asemenea, vor avea acces mai ușor la date ce țin de activitatea elevilor pentru a înțelege mai bine modul în care elevii interacționează în timpul orei și a vedea cât de bine au înțeles lecția. Oferim profesorilor mai mult control asupra sălilor de clasă virtuale cu noile funcționalități din Google Meet, inclusiv posibilitatea de a încheia întâlnirile pentru toată lumea și opțiunea de a dezactiva rapid pe toată lumea simultan. Construim un instrument de înregistrare a ecranului chiar în sistemul de operare Chrome, astfel încât profesorii și studenții să poată face capturi de ecran și să înregistreze în timp real ce se predă în mediul online.

La sfârșitul acestui an, vom adăuga o nouă funcție pentru încărcarea imaginilor, a documentelor, temelor și lucrărilor, iar aplicația Android Classroom să funcționeze și în modul offline, astfel încât elevii să își poată descărca temele și să le rezolve fără să depindă pe tot parcursul rezolvării temei de o conexiune stabilă la internet", a mai anunțat Google, conform Startupcafe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE