2024-04-19 22:03

Elevii nu scapă de măști în timpul cursurilor în noul an școlar

 |  14:00
Elevii nu scapă de măști în timpul cursurilor în noul an școlar

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că în septembrie, la reluarea școlilor, se vor respecta în continuare normele de protecţie sanitară, printre care purtarea măştii, igiena, distanţarea şi aerisirea spaţiilor.

"În şcoli se vor respecta în continuare normele de protecţie sanitară: distanţare adecvată, reguli de igienă, aerisire spaţii de învăţământ, purtarea, din păcate, încă obligatorie, a măştii de protecţie. Pentru că aceste reguli vor rămâne în vigoare, pentru că în şcoli avem în valoare absolută cei mai mulţi vaccinaţi dintre toate categoriile socio-profesionale, pentru că în şcoli se respectă mai riguros aceste reguli, am dreptul să fiu optimist că vom putea începe cu prezenţă fizică”, a explicat Sorin Cîmpeanu.

Pe de altă parte, ministrul a adăugat că elevii cu contraindicaţii medicale vor avea acces în continuare la şcoala on-line: "Elevii care au contraindicaţii medicale, certificat medical, vor trebui să aibă în continuare acces la învăţământ online pentru că pandemia nu s-a încheiat şi vor avea în continuare acces acei elevi care au comorbidităţi sau care au contraindicaţii certificate medical, vor avea acces în continuare la şcoala online”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE