2024-04-18 16:36

Elevi ajunși la spital după ce o învăţătoarea inconștientă a dat drumul la o lampă cu UV în timpul orelor

 |  16:45
Elevi ajunși la spital după ce o învăţătoarea inconștientă a dat drumul la o lampă cu UV în timpul orelor

Mai mulți elevi de la şcoala din judeţul Ilfov au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o învăţătoare inconștientă a pus în funcţiune o lampă cu UV chiar în timpul orelor. INSP a avertizat încă de anul trecut, când pandemia de Covid era în toi, ca aceste lămpi să fie folosite pentru dezinfectarea sălilor de curs, însă când sunt fără elevi în ele. Pot da serioase problemeoftalmologice sau chiar arsuri de piele.

Poliţiştii din orașul Pantelimon s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce o învăţătoare a folosit o lampă cu UV în timpul orelor. Incidentul s-a produs în data de 24 noiembrie, în intervalul orar 08:30 - 12:00.  

”O învăţătoare din cadrul unei unităţi de învăţământ, din localitatea Dobroeşti, în timp ce preda unor elevi din clasa a doua, a pus în funcţiune o lampă cu UV, context în care, 6 elevi din clasa respectivă s-au prezentat la diferite unităţi spitaliceşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Ilfov.  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE