2024-04-18 15:50

Directoarea unei grădinițe, CONDAMNATĂ la închisoare. Ce a făcut educatoarea

 |  20:44
Directoarea unei grădinițe, CONDAMNATĂ la închisoare. Ce a făcut educatoarea

Directoarea grădiniţei particulare ”Flipper Garden” din Bucureşti, Ioana Neagu, a fost condamnată joi la doi ani şi opt luni închisoare cu suspendare şi plata unei amenzi penale de 58.000 lei pentru rele tratamente aplicate minorului. Dosarul a fost deschis în urma unor imagini apărute în presă.

Instanța a mai decis că, timp de patru ani, directoarea trebuie să urmeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţiile din comunitate. În plus, trebuie să efectueze 110 zile muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bragadiru sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare Bucureşti.

Femeia a primit și interdicția de a lua legătura cu părinții copiilor agresați sau cu cei mici, fiind nevoită să le plătească daune morale de 34.000 de euro.

Decizia nu este definitivă.

Dosarul a fost deschis în 2017, după ce în presă au apărut imagini în care directoarea lovea șase copii cu vârste între 1 și 6 ani, înscriși la grădinița pe care o conducea. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere, directoarea o trage pe o fetiţă de păr şi o pune într-un colţ. Mai mult, la ora de somn, supărată pe doi copii care făceau gălăgie, femeia îi smulge din pătuţ şi îi târăşte pe jos, apoi îi pune pe hol cu faţa la perete, drept pedeapsă, amintește Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE