2024-04-19 13:23

Controale în școlile din Capitală

 |  11:44
Controale în școlile din Capitală

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, anunţă controale în şcoli începând de luni, în chiar prima zi a redeschiderii unităților școlare. Se va urmări respectarea cu stricteţe a condiţiilor sanitare.

“Chiar începând de luni vor fi făcute controale sistematic şi periodic şi susţinut în toate unităţile de învăţământ, inclusiv de către DSP, inclusiv de către Inspectoratul Şcolar, de către toate structurile cu atribuţii şi urmărim tocmai respectarea cu stricteţe a condiţiilor impuse în actele normative. În perioada următoare, dacă situaţia o va impune, anumite unităţi şcolare îşi vor suspenda activitatea şi vor trece în online sau unităţile şcolare care au la acest moment activitatea suspendată şi desfăşoară începând de luni doar cursuri online, dacă situaţia se remediază, vor putea să treacă la scenariul 2, cu prezenţa preşcolarilor, a elevilor claselor I-IV şi clase terminale faţă în faţă”, a spus Berbeceanu, vineri, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Agerpres.

“Se poate asigura distanţa de un metru peste tot, pentru că, pentru fiecare unitate de învăţământ în parte, s-a întrunit Consiliul de Administraţie, care a evaluat situaţia unităţii respective şi a transmis Inspectoratului Şcolar scenariul în care doresc să funcţioneze şi în care apreciază că pot să funcţioneze în siguranţă”, a mai afirmat  Berbeceanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE