2020-10-24 15:13

Cel mai mare LICEU din Galați se închide din cauza CORONAVIRUSULUI

 |  13:47
Cel mai mare LICEU din Galați se închide din cauza CORONAVIRUSULUI

Colegiului Național “Costache Negri, cel mai mare liceu din județul Galați, se închide după ce la unitatea școlară s-au confirmat trei cazuri de infectare. Toți cei peste 1.400 de elevi vor învăța exclusiv on-line în perioada următoare, scrie Mediafax.

Decizia de închidere a liceului  a fost luată de Direcția de Sănătate Publică, împreună cu Inspectoratul Școlar, după ce miercuri au fost confirmate încă două cazuri de infectare.

„A apărut al treilea caz. Direcția de Sănătate Publică a recomandat liceului să intre în scenariul roșu, sigur, noi ne vom da acordul. Direcția va lua decizia privind perioada în care va fi închis liceul. De astăzi se închide. Doi elevi sunt din aceeași clasă, al treilea este de la altă clasă”, a explicat inspectorul școlar general al județului Galați, Onuț Atanasiu.

În aceeași ordine de idei, și o școală din municipiul Galați s-ar putea închide din cauza cazurilor de COVID. Este vorba despre școala nr. 22 unde există două cazuri de infectare. Ca precauție, o școală din comuna gălățeană Priponești a fost închisă după ce femeia de serviciu s-a infectat cu Covid-19.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE