2024-04-19 19:39

Ce se întâmplă în școli după alegeri. Anunțul președintelui Iohannis

 |  19:25
Ce se întâmplă în școli după alegeri. Anunțul președintelui Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat asigurări că școlile nu se vor închide, adăugând că "PSD se ocupă de împrăștierea de minciuni în public", după ce Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită electorală în județul Buzău, a declarat că şcolile vor rămâne închise și după alegerile locale, iar elevii vor continua să facă ore online.

"Nu este stilul meu să dau replici în conferinţă de presă, dar, vă daţi seama, dacă liderul PSD recurge la astfel de practici, este un semnal îngrijorător. Şcolile nu se închid. Se trece la învăţământul online din motive practice, (...) unde sunt secţii de votare. Constat că PSD este nu doar iresponsabil, ci se ocupă de răspândirea unor minciuni în public", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Elevii vor învăța online în perioada 25-29 septembrie, a decis Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Măsura este luată în contextul organizării alegerilor locale de duminică.

„Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice prevăzute se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară”, a decis CNSU.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-23

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis, anunț de ultimă privind CREȘTEREA pensiilor și a salariilor: ”E un scenariu de groază”

IOHANNIS: “Nu văd motive pentru o nouă perioadă de CARANTINĂ”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE