2022-07-03 14:37

BAC. Mii de CANDIDAȚI nu s-au prezentat la proba scrisă de Limba şi literatura română

 |  15:52
BAC. Mii de CANDIDAȚI nu s-au prezentat la proba scrisă de Limba şi literatura română

Rata de participare la proba scrisă la Limba şi literatura română a Bacalaureatului, desfăşurată luni, a fost de 98%. Nu s-au prezentat 2.453 de candidaţi, iar 39 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, scrie News.ro.

Subiectele şi baremul de evaluare au fost publicate la ora 15:00 pe site-ul dedicat, subiecte.edu.ro.

Marţi, este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcţie de profil: Matematică şi Istorie / candidaţi înscrişi la această probă: 119.410), iar miercuri, proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfăşura joi.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în 27 iunie (până la ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în 1 iulie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE