2021-07-24 06:31

Un an foarte prost sub administraţia USL

 |  21:00

Nu vreau să vă ofer date statistice şi nici să vă arăt minciunile Guvernului Ponta. Vreau doar să vă întreb: Ce s-a schimbat în bineîn viaţa dumneavoastră în ultimul an?

Doamnelor şidomnilor, plătiţi mai puţin pe metrul cub de gaz natural? Kilowatul este mai ieftin? Benzina şi motorina vă ustură mai uşor la buzunar?Laptele, carnea, brânza, untul sau ouăle au preţuri mai mici faţă de luna mai 2012? Aţi simţit vreo briză în legile organice care să vă încredinţeze că merită să vă căutaţi dreptatea în justiţie? Au crescut salariile ca să acopere explozia inflaţiei? Corupţia şi evaziunea fiscală au scăzut? S-au emis legi care să le permită patronilor să mărească numărul angajaţilor fără a-şi diminua profitul?

Cum?!? Nimic din toate acestea? Adică 22 de milioane de oameni - mai puţin cei privilegiaţi politic - au pierdut un an din viaţa lor crezând în promisiuni, iar USL le-a terfelit speranţa?

A trecut un an de când o ceată de trădători pedelişti a pus la butoanele ţării Executivul Ponta. În toată această perioadă am traversat o vară neagră, când aproape 8 milioane de români au bulversat ţara susţinând o mişcare antidemocratică. Iar mai spre iarnă, jumătate dintre ei - 4,5 milioane de alegători - au adus la putere o altă mulţime de politicieni certaţi cu bunul-simţ şi cu respectul faţă de popor!

Acum, prim-ministrul se laudă că, în anul care s-a scurs, a reuşit să îndeplinească „toate ţintele de disciplină bugetară” - moştenite, de fapt, de la guvernul Boc. „Cred că suntem singura ţară care ne-am îndeplinit absolut toate ţintele, ieşim din deficitul excesiv. Pe de altă parte, suntem singura ţară care a mărit pensii şi salarii în această perioadă. (...) Pot să spun că a fost un an foarte bun, acum mi-am dat seama, povestindu-vă dvs., că am realizat nişte lucruri pe care alte ţări nu le-au realizat”, a spus Victor Ponta.

Premierul nu vede de ce să facă un bilanţ al activităţii guvernării sale la un an de zile, pentru simplul motiv că USL doreşte să stea la putere mai mulţi ani. Şi chiar: de ce s-ar mai osteni Victor Ponta să mintă cu „reuşite” închipuite, când el stă bine în sondaje, se înţelege perfect cu fratele Antonescu, iar Uniunea are majoritate absolută în Parlament? În afara unor jurnalişti încăpăţânaţi, nimeni nu îi cere explicaţii. Iar el repetă, cu îngăduinţă, că e tânăr şi are răbdare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639880-06-11Parerea ta...

MMMIHAI
08 Mai 2013

Incepem sa culegem roadele votului dat de noi romani, roade presarate de coruptie, plagiat,hotii,
LUMINITA
08 Mai 2013

da aveti dreptate cu tot ce ati scris in acest articol, eu pot spune ca desi nu am votat anul trecut deloc, ) locale,referendum, parlamentare,)mie lucrurile mi s-au parut jalnice si atunci ca si acum din punct de vedere politic si economic. Maine as merge sa votez doar o regeneratie noua de politicieni fara doctorate, dar nici soferi, sau invatatoare greviste, in parlament nu imi doresc (nu am nimic cu meseriile in sine)fara spagari si hoti mai mari sau mai mici, am regretul meu ca traiesc intr-o tara unde tinerii destepti, priceputi si seriosi nu ii putem avea in fruntea tarii nu pot iesi in fata noastra?SI IA DRUMUL PRIBEGIEI Oare ce e de facut????????
RAZVAN MATEESCU
08 Mai 2013

Eu am zis ca e ceva in neregula cu guvernul asta, de cand am fost invitati la „inaugurarea” podului de la Calafat, iar cand am ajuns acolo era vorba doar de un santier in lucru. Am impresia ca tot asa, mai multe lucruri in derulare sunt trecute deja la realizari, cand, de fapt, ele sunt doar pe hartie. Se stie ca in Romania si nu numai, puterea de stanga a avut dintotdeauna tendinta de a umfla rezultatele si indeplinirile de plan cincinal. De ce ar face Ponta altfel? Publicul nostalgic n-aude decat un refren cu care urechea lui era obisnuita. In realitate, lucrurile sunt grave, extrem de grave!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE