2021-07-28 17:04

Băsescu a vorbit, Ponta a ascultat, Antonescu a chiulit

 |  21:00

În Parlamentul României trândăveşte de mai multe mandate un dobitoc sinistru, care se legitimează ca senator PNL şi se ascunde sub numele de Ioan Ghişe. Ieri, înainte de discursul preşedintelui Traian Băsescu în faţa Camerelor reunite, imbecilul de Ghişe ne-a reamintit că vara trecută USL ne-a otrăvit viaţa cu o falsă problemă: suspendarea lui Băsescu. A fost nevoie de intervenţia preşedintelui de şedinţă, Valeriu Zgonea, care i-a reamintit idiotului de Ghişe că Parlamentul nu poate să supună votului o decizie a Curţii Constituţionale, pentru ca liberalul să plece de la prezidiu cu coada între picioare.

Ştiţi cu toţii că discursul lui Băsescu a fost boicotat de aleşii liberali, în frunte cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu. În schimb, parlamentarii PSD au ţinut să participe la şedinţa comună, iar copreşedintele USL, premierul Victor Ponta, a asistat la discursul preşedintelui.

Nu trebuie să ne supărăm deloc pe Dl Goe că a ales să boicoteze şedinţa comună. Poate vă întrebaţi de ce. Răspunsul îl găsim în fişa postului pe care îl ocupă somnorosul Antonescu: liderul liberalilor nu are nici o treabă cu MCV, cu UE sau cu şefii cancelariilor europene. Cei care au de luptat, de negociat, de ţinut uşa deschisă pentru România sunt preşedintele Traian Băsescu şi prim-ministrul Victor Ponta. Acesta este şi motivul care l-a determinat pe Victor Ponta să fie prezent la discursul şefului statului.

Şi cum să nu asiste premierul, când îndeplinirea criteriilor de aderare la spaţiul Schengen sunt direct sub administrarea sa? Ponta are timp până în decembrie să purifice Executivul de miniştrii corupţi şi să ne dea un procuror general şi un şef la DNA. Premierul are de rezolvat şi o problemă politică în USL: definitivarea Statutului parlamentarilor, prin care să se stabilească foarte clar că aleşii nu au privilegii, ci sunt egalii oricărui român în faţa legii.

Aşadar, preşedintele Traian Băsescu a vorbit Parlamentului. Copreşedintele USL şi lider al PNL, Crin Antonescu a chiulit de la şedinţa comună, secondat de aleşii liberali. Copreşedintele USL şi lider al PSD, Victor Ponta a fost prezent la discurs împreună cu parlamentarii socialişti. Comparativ cu evenimentele din vara trecută, puntem spune că ieri am avut o zi de politică normală. O normalitate care este scump plătită de 22 milioane de oameni pentru ca 587 de privilegiaţi să înţeleagă că din cauza lor deja am ratat o ţintă programată pentru 2015, cea de aderare la zona euro!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639874-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE