2024-04-20 15:49

Un nou SERVICIU lansat de Revolut pentru posesorii europeni de carduri

 |  17:25
Un nou SERVICIU lansat de Revolut pentru posesorii europeni de carduri

Platforma Revolut, cu 25 de milioane de clienți la nivel global, a introdus crypto staking (un fel de depozit bancar) pentru clienții săi din Regatul Unit și din Spațiul Economic European (SEE).

Este de așteptat ca funcția să fie activă chiar în această săptămână, permițând utilizatorilor să genereze venituri din activele lor cripto în timpul fazei sale de „testare soft”, conform cointelegraph.

Staking-ul este un proces în care o persoană deține sau închide o anumită cantitate dintr-un anumit activ digital într-un portofel pentru o anumită perioadă, de obicei de la câteva zile la câteva luni – menționează știripesurse.

Acțiunea ajută la securizarea rețelei și validează tranzacțiile pe un blockchain cu dovadă de miză iar persoanele sunt recompensate cu monede nou bătute sau o parte din comisioanele de tranzacție.

Revolut oferă tranzacționare pentru aproape 100 de active cripto diferite și permite clienților săi să facă achiziții folosind deținerile lor cripto.

Pentru a-și educa clienții cu privire la cripto și blockchain, Revolut a oferit și cursuri gratuite „Learn & Earn” pe baza acestor subiecte și a recompensat utilizatorii care finalizează programul cu cripto gratuit.

În septembrie 2022, Financial Conduct Authority din Marea Britanie a adăugat Revolut pe lista sa de companii autorizate care oferă produse și servicii criptomonede, platforma adăugându-se astfel altor 37 de firme cărora li s-a dat undă verde pentru a oferi astfel de servicii în UK.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-07

In legatura cu acest articol...

ANAF: Decizie de IMPUNERE rușilor de la Lukoil pentru impozit neplătit

Președintele ANAT este noul președinte al Alianţei pentru Turism

Proiect de lege pe gustul alegătorilor: Zi liberă pentru fiecare salariat, cu ocazia zilei de naștere!




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE