2021-07-24 07:08

Un nou contract pentru autostrada Transilvania, la pachet cu un drum expres

 |  12:29
 Un nou contract pentru autostrada Transilvania, la pachet cu un drum expres

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și reprezentanții asocierii de firme românești UMB - Tehnostrade - SA&PE Construct au semnat, vineri, contractul pentru construirea unei porțiuni de 12 km din autostrada Transilvania, între Cluj și Oradea, pentru circa 680 de milioane de lei.

Potrivit oficialilor CNAIR, proiectarea și execuția autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești - Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B2: Zimbor - Poarta Sălajului (km 13+260 - km 25+500), va dura 36 de luni.

„Antreprenorul fiind foarte organizat, furnizează proiectul în câteva luni. Durata contractului este de 156 de luni, 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni garanție”, au declarat oficialii CNAIR.

Tot vineri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță câștigarea lotului 3 din autostrada Pitești-Craiova. Asocierea UMB - Tehnostrade - SA&PE Construct va construi și lotul 3 din Drumul Expres Pitești-Craiova, respectiv 31,75 km de șosea la patru benzi, 12 luni proiectare și 24 de luni execuție.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

ADEVARUL
26 Iun 2020

tunelul urșilor și loturile 2si 3 autostrada Sibiu Pitesti sunt in aer .un proiect important strategic pentru Romania linia ferată Valcele- Rm Vâlcea este oprit în mod iresponsabil de mafia din min transporturilor. Bucuresti Pitești Sibiu Arad Viena ar putea fi o legătură feroviară de transport persoane și marfa care ar duce la dezvoltarea țării.
DESTEPT
26 Iun 2020

Am venit ieri dupa amiaza de la Sibiu pe valea Oltului . 4 ore pierdute in trafic . Se asfalteaza pe portiuni . Iar jumatate din muncitori se faceau ca muncesc si ceilanti luau masa timp indelungat , la terase la restaurante , din apropiere . Bravo democratie . Fara control .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE