2020-12-05 19:59

Un FAIMOS lanț de restaurante dispare. Ce mai urmează?

 |  21:48
Un FAIMOS lanț de restaurante dispare. Ce mai urmează?

Creșterea consumului de alimente și posibilitatea de livrare la domiciliu nu au putut salva compania NPC International Inc., cea mai mare franciză a restaurantelor Pizza Hut din SUA.

Faimosul lanț de restaurante Pizza Hut și-a declarat oficial intrarea în insolvență - acumulând datorii de aproximativ un miliard de dolari. Regulile impuse de pandemie au contribuit la „scufundarea” brandului, potrivit forbes.com. Cu semnarea unui acord parțial cu creditorii, închiderea celor peste 18.000 de magazine stă sub semnul întrebării.

S-au confirmat zvonurile

Chiar dacă Pizza Hut va încerca să supraviețuiască cu ajutorul unui nou manager ce îl va înlocui pe actualul proprietar - Yum ! - al grupului Npc International. Alături de Pizza Hut, un alt brand faimos va fi implicat în procedura insolvenței, Wendy .

Confirmând zvonurile, NPC International, cu sediul în Kansas, a declarat că a încheiat un acord de sprijin pentru restructurare cu creditorii săi „pentru a reduce substanțial datoriile pe termen lung ale NPC și pentru a consolida structura capitalului companiei”. NPC deține 1.225 de locații Pizza Hut, 385 de restaurante Wendy și are în total 7.500 de angajați cu normă întreagă, plus aproximativ 28.500 de angajați part-time. Potrivit analiștilor economici, abia acum încep să se resimtă cu adevărat efectele crizei pandemice. Toată lumea înbtrebându-se ce mai urmează din punct de vedere economic și nu în sens pozitiv. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE