2020-11-24 14:06

TELEKOM România majorează TARIFELE începând cu 1 martie

 |  18:04
TELEKOM România majorează TARIFELE începând cu 1 martie

Telekom Romania a anunţat, joi, că este nevoită să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii şi să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice.

”În contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii, precum şi pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condiţiile de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice şi să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul său. Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, se arată în comunicatul Telekom.

Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, începând cu data de 1 martie, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus).

Compania a subliniat că toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

”Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania. Totodată, clienţii companii vor fi informaţi prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice încheiate cu Telekom Romania”, se arată în comunicat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

MIHAI
26 Ian 2020

Deci asta inseamna reducerea taxelor pentru companiile de telecomunicatii prin abrogarea ordonantei 114?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE