2024-04-18 19:29

Șefa ANAF este noul președinte al CA de la CEC Bank

 |  21:11
Șefa ANAF este noul președinte al CA de la CEC Bank

Adunarea Generala a Acționarilor CEC Bank a aprobat numirea Mirelei Călugăreanu, șefa ANAF, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al băncii.

Mirela Călugăreanu, membru ne-executiv al Consiliului de Administrație al CEC Bank din 2017, a fost numită Presedinte al Consiliului, în locul lui Valentin Mavrodin, al cărui mandat de președinte a fost revocat, acesta rămânând membru ne-executiv în cadrul Consiliului de Administrație.

"Mirela Călugăreanu (53 de ani), noul Presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank, este membru al CA din 2017. În prezent, este președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Are peste 29 de ani de experiență în Finanțe Publice, ocupând diferite poziții în cadrul Directiei Generale a Finanțelor Publice Bucuresti și în cadrul ANAF. Mirela Călugăreanu a fost coordonator al proiectului de Modernizare a Administratiei Fiscale, în parteneriat cu Banca Mondială, prin care s-a urmărit informatizarea instituției. Mirela Călugăreanu este absolventă ASE, expert contabil CECCAR și deține un doctorat în finanțe", se arată în documentul CEC Bank.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE