2020-12-01 13:50

Se poate? O importantă UZINĂ din România și-a reluat parțial activitatea!

 |  21:25
Se poate? O importantă UZINĂ din România și-a reluat parțial activitatea!

Uzinele Dacia și-au reluat de astăzi parțial activitatea, cu personal venit la muncă pe bază de voluntariat, după ce activitatea fusese sistată în urmă cu o lună din cauza pandemiei.

440 de constructori noi ai Daciei s-au întors astăzi la muncă, în două din uzinele de pe platforma industrială de la Mioveni, după ce în data de 19 martie activitatea de aici a fost sistată, în urma izbucnirii pandemiei cu noul coronavirus. 250 dintre ei sunt angajați ai Uzinei Mecanice Şasiuri, în timp ce restul de 190 lucrează în două schimburi în departamentul presaj al Uzinei Vehicule. Aceasta este o primă fază a reluării parțiale a activității de la Dacia, potrivit Radio România Actualități.

Vor intra în regim normal

Următoarea etapă este prevăzută pentru data de 4 mai, când tot cele două uzine menționate - Mecanică Şasiuri și Vehicule - vor intra în regim normal de lucru.

Patronatul şi sindicatul de la Automobile Dacia au conlucrat pentru aplicarea tuturor măsurilor sanitare de protecție, în așa fel încât activitatea de fabricație să poată fi reluată progresiv pe platforma industrială de la Mioveni. Pe tot parcursul perioadei în care Dacia a fost în șomaj tehnic, spațiile de lucru au fost igienizate pentru protejarea angajaților în perspectiva revenirii acestora la lucru. Măsurile de protecție și securitate vor fi aplicate în continuare în mod riguros.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE