2020-10-20 11:39

SCHIMBĂRI în conducerea fabricii FORD din Craiova. Cine pleacă și cine revine în FUNCȚIE

 |  11:06
SCHIMBĂRI în conducerea fabricii FORD din Craiova. Cine pleacă și cine revine în FUNCȚIE

Directorul fabricii Ford din Craiova si totodată presedinte al Consiliului Director Ford Romania, John Henry Oldham, va fi numit, peste fix o lună, ca manager al activitatilor de transport din Europa, urmand sa se ocupe de activitatile de logistica si transport in cadrul Ford Europa.

„Craiova a fost casa mea în ultimii patru ani și am fost foarte norocos să lucrez aici într-o echipă atât de minunată. Sunt foarte mândru de munca pe care am depus-o împreună aici, implicit de lansarea producției noului Ford EcoSport, și sunt complet convins că fabrica noastră din România va continua să joace un rol-cheie în ansamblul producției Ford (…)”, se arată într-un comunicat emis de John Oldham.

Ian Pearson, actualul director al uzinei Bridgend (UK), revine astfel la Craiova si va prelua postul lui Oldham, scrie www. 0-100.hotnews.ro. În perioada 2011-2014, Pearson a fost responsabil de activitatea uzinei de motoare din Craiova, cel mai important proiect de care s-a ocupat atunci fiind lansarea productiei craiovene a motorului Ford 1.0 EcoBoost.

„Sunt foarte fericit că mă întorc la Craiova și că-mi voi continua activitatea la una dintre cele mai avansate fabrici Ford. Este o onoare pentru mine și aștept cu nerăbdare să continui colaborarea cu echipele care se ocupă de producția de vehicule și de motoare (…)”, a spus Ian Pearson. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE