2022-01-23 02:02

Schimbare la vârful TAROM! Cine este Cătălin PRUNARIU, noul director general al companiei

 |  10:53
 Schimbare la vârful TAROM! Cine este Cătălin PRUNARIU, noul director general al companiei

Compania TAROM are un nou director general, începând de miercuri, 9 iunie 2021, în persoana lui Cătălin Radu Prunariu, a anunţat operatorul aerian naţional.

Potrivit unui comunicat al companiei, schimbarea conducerii companiei vine în contextul în care, începând cu anul 2020, industria aeronautică a intrat în cea mai acută criză din istoria sa, îndeosebi pe segmentul transportului de pasageri, care a afectat şi TAROM.

"Finalizarea restructurării organizaţionale şi de personal, reînnoirea flotei de aeronave şi uniformizarea acesteia, reforma financiară, eficientizarea activităţii comerciale şi de marketing precum şi digitalizarea extensivă sunt obiectivele majore pe care se va sprijini relansarea companiei, dar şi transformarea acesteia în principalul jucător de pe piaţa transportului aerian din România", a declarat noul director general, Cătălin Prunariu, care este fiul primului cosmonaut român, Dumitru Prunariu.

El a început să lucreze la TAROM în anul 2009, în calitate de copilot, ulterior profesând ca pilot comandant, instructor şi examinator. În paralel, între 2012 şi 2017, a fost membru în Consiliul de Administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile Române.

În perioada 2019 - 2020 a ocupat funcţia de inspector-şef pentru operaţiuni aeriene. A fost numit pe postul de director general al TAROM din funcţia de director operaţiuni zbor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE