2021-07-24 08:40

“Regimul juridic şi oportunităţi de a investi în România”, la Shanghai

 |  14:09
“Regimul juridic şi oportunităţi de a investi în România”, la Shanghai

Conferinţa “Regimul juridic si oportunitati de a investi in Romania”, care se va desfăşura  joi 25 iulie 2013, de la ora 13.00 la ora 18.00, în sala  de conferinţe a Swissotel Grand Shanghai,  are ca scop prezentarea, din punct de vedere juridic şi economic, a posibilităţilor de a investi în România, în diferite domenii – agricultură, industrie alimentară, energie, turism, constructii, telecomunicaţii, infrastructură, finanţare proiecte ş.a. –, precum şi încheierea unor contracte între reprezentanţi ai organismelor publice şi ai unor organizaţii private, din cele două ţări.

Se intenţionează prezentarea cadrului juridic general şi a legislaţiei specifice din România şi din China, a compatibilităţilor legislative dintre cele două sisteme de drept, precum şi corelarea acestora cu normele de drept internaţional, aplicabile în materia investiţiilor şi a cooperării internaţionale.

Se doreşte să se ofere, de asemenea, explicitarea nuanţată a oportunităţilor de afaceri pe care investitorii din China le au în România şi, de asemenea, prezentarea posibilităţilor pe care le au oamenii de afaceri şi organismele publice din România de a încheia parteneriate economice, reciproc avantajoase, cu organizaţiile private şi organismele publice similare din China.

Încheierea unor “gentlemen’s agreements-uri” şi/sau a unor contracte specifice este ţinta finală a evenimentului organizat Prof.univ.dr. Florin CIUTACU, Avocat http://avocatfciutacu.com/drp/ si INVEST IN, China.

Inscrierea in vederea participarii se poate face in formularele de invitatii – persoane fizice si persoane juridice - atasate. De asemenea, puteti vedea, de asemenea, lista de participant chinezi (preliminara), precum si diverse formulare destinate persoanele care doresc sa sprijine acest eveniment.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639880-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE