2023-06-02 04:59

Reacția PSD după anunţul privind compensarea preţurilor la combustibili: “Alternativa propusă de noi ar fi fost mai bună”

 |  14:30
Reacția PSD după anunţul privind compensarea preţurilor la combustibili: “Alternativa propusă de noi ar fi fost mai bună”

La scurt timp după anunţul premierului Nicolae Ciucă privind compensarea cu 50 de bani a preţului la combustibili, PSD a transmis că respectă decizia şefului Executivului, însă alternativa propusă de social-democrați ar fi fost mai bună. PSD susține că dacă operatorii vor creşte în continuare preţurile, partidul va reveni în coaliţie cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial.

”PSD a prezentat în ultimele zile mai multe soluţii privind reduceri importante ale preţului carburanţilor. Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât şi operatorii privaţi, astfel încât preţul carburanţilor să scadă cu 50 de bani. Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună şi ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de aşteptările românilor. În plus, în multe alte ţări europene, soluţia compensării a funcţionat doar câteva săptămâni, după care preţurile au revenit şi au ajuns chiar la niveluri mai mari. De aceea, dacă operatorii din piaţă vor creşte din nou preţurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni in Coaliţie cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial”, anunţă PSD. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-23

In legatura cu acest articol...

Vești bune pentru șoferi, se ieftinesc combustibilii. Guvernul va compensa cu 50 de bani prețul benzinei și al motorinei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE