2024-04-26 01:39

Ministrul Energiei, ACUZAȚII dure: ”Sunt persoane angajate FICTIV ca mineri”

 |  23:00
Ministrul Energiei, ACUZAȚII dure: ”Sunt persoane angajate FICTIV ca mineri”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că există persoane în rândul minerilor care sunt angajate fictiv și nu lucrează în mină. Acesta a spus că trebuie “curățat” Complexul Energetic Hunedoara.

“În urma acestui protest, chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informații că există persoane care sunt angajate și care practic nu lucrează în mină. Sunt angajate fictiv. Aceste lucruri trebuie analizate, rezolvate și curățată Compania (CEH – n.red.) de asemenea practici, pentru a putea pune de o bază solidă.

Nu cred că este o soluție ceea ce s-a întâmplat. Soluția cu plata salariilor oricum era rezolvată prin această ordonanță am dat-o și inițiat-o în urmă cu două săptămâni înainte de pornirea acestui protest”, a afirmat Popescu la Digi24.

Oficialul din Guvern a spus că marți se va întâlni cu reprezentanții Termocentralei Mintia, președintele Consiliului Județean Hunedoara și sindicate.

Minerii care s-au autoblocat în subteranul exploatării de cărbune Lupeni, din Valea Jiului, au încheiat protestul declanşat în urmă cu şase zile, după ce le-au fost aduse la cunoştinţă prevederile din acordul referitor la plata drepturilor băneşti restante încheiat de liderii lor la Ministerul Muncii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE