2024-04-23 19:36

LOVITURĂ pentru posesorii de mașini electrice TESLA din România

 |  19:21
LOVITURĂ pentru posesorii de mașini electrice TESLA din România

Tesla Motors a inaugurat în aprilie 2021 primele stații de încărcare rapidă (Superchargers) în România. Ele erau accesibile doar pentru cei aproximativ 1.500 de posesori de mașini Tesla și încărcarea era gratuită. Până acum, când compania a anunțat că va introduce o plată pentru kW/h, dar și o taxă pentru a-i obliga practic pe șoferi să elibereze imediat stația după ce mașina s-a încărcat. Nu a fost comunicat tariful, dar acesta urmează să fie în jurul a 2,5 lei/kwh.

„Începând cu data de 9 martie 2023, va fi necesară o plată pe kW/oră în timpul încărcării cu Supercharger. Tarifele de încărcare cu Supercharger variază în funcție de locația Supercharger și sunt actualizate în mod regulat. Soldul complet, tarifele din sesiunile de încărcare anterioare și facturile vor fi disponibile în aplicația Tesla”, a fost anunțul Tesla, într-un e-mail trimis posesorilor de mașini ale companiei.

Tesla are stații de încărcare rapidă în București, Constanța, Pitești, Cluj, Sibiu, Cluj și Timișoara, scrie hotnews.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE