2021-01-28 16:19

Klaus Iohannis, despre îngheţarea salariilor: "ASTA ESTE!"

 |  19:38
Klaus Iohannis, despre îngheţarea salariilor: "ASTA ESTE!"

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, marţi seară, măsura îngheţării salariilor în sectorul de stat, în contextul crizei economice agravate de pandemie.

"Măsura îngheţării salariilor mi se pare una justă. Suntem în plină pandemie, în plină criză economică şi încercăm, prin vaccinare, să punem capăt pandemiei la noi. Dar trebuie să fim foarte conştienţi de faptul că economia a suferit şi s-a contractat.

Concluzia este simplă: sunt mai puţini bani la buget. Concluzia evidentă: nu poate fi vorba e mărirea unor lefuri bugetare în anul 2021, până la ieşirea din criza economică. E o concluzie simplă, nu vorbim de austeritate şi nu se taie pensii şi salarii(...)

Din păcate, cât timp e criză, nu putem vorbi de majorări în zona bugetarilor. Asta este. Că sunt mulţi nemulţumiţi, înţeleg. Oamenii s-au aşteptat după un an pandemic, cu multe sacrificii, să revină la normalitate şi să le crească salariile.

Însă lucrurile trebuie văzute aşa cum sunt: salariile şi pensii vor putea creşte iarăşi aşa cum vom ieşi din criza economică. Iar eu sunt convins că anul acesta ieşim din criza economică", a declarat Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE