2024-04-25 23:09

JOGGER, noua mașină cu șapte locuri care va fi lansată de DACIA în septembrie. Vezi care sunt modelele pe care le înlocuiește

 |  12:30
JOGGER, noua mașină cu șapte locuri care va fi lansată de DACIA în septembrie. Vezi care sunt modelele pe care le înlocuiește

Renault va dezvălui în septembrie o nouă maşină de familie aparţinând brandului Dacia al grupului francez, menită să înlocuiască trei modele existente, ca parte a eforturilor directorului general Luca De Meo de a reduce gama de produse şi de a se concentra pe vehiculele profitabile, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Dacia, brandul low-cost al grupului Renault, care include şi modelul de oraş foarte bine vândut Sandero, va dezvălui noua sa maşină cu şapte locuri Jogger în septembrie, înaintea Salonului Auto de la Munchen, Germania, a anunţat compania într-un comunicat.

Maşina ar urma să înlocuiască modelul break Dacia Logan, care deja nu se mai produce, precum şi modelele Dokker şi Lodgy, care vor fi de asemenea retrase.

Grupul Renault vrea să se extindă pe segmentul maşinilor de mărime medie (segmentul compact) în Europa, unde concurează cu modelul Volkswagen Golf, şi să-şi reducă dependenţa de vehiculele mai mici, cu marje de profit mai scăzute, o strategie similară cu cea a grupului auto Stellantis.

De asemenea, din 2022 va fi introdus un nou logo pentru maşinile Dacia.

Luna trecută, grupul Renault a raportat o creştere de 18,7% a vânzărilor în primul semestru al acestui an, în timp ce vânzările de automobile marca Dacia au crescut cu 24,5%, graţie noului Sandero, care a fost cel mai bine vândut model de pe piaţa de retail din Europa.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE