2021-07-28 16:17

GFR îşi primeşte banii înapoi de la Ministrul Transporturilor

 |  11:51
GFR îşi primeşte banii înapoi de la Ministrul Transporturilor

Garanţia de 10 milioane de euro depusă de Grupul Feroviar Român pentru participarea la privatizarea CFR Marfă, va fi înapoiată de către Ministerul Transporturilor. Contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu.

“Garanţia va fi returnată, aşa cum au indicat şi consultanţii CFR Marfă, Muşat şi Asociaţii şi Deloitte. Contul escrow a fost deblocat, iar garanţia urmează să fie returnată mâine (miercuri)”, a spus Ramona Mănescu.

Ministrul Transporturilor a negat păstrarea lui Cristian Ghibu la conducerea comisiei de privatizare, transmite Agerpres.

Ramona Mănescu a adăugat că va prezenta un nou calendar al privatizării CFR Marfă în Guvern la finele săptămânii. “Noul calendar va fi prezentat întâi Guvernului, apoi presei. Trebuie întâi agreat în Guvern”, a explicat ministrul.

Privatizarea CFR Marfă a eşuat întrucât clauzele suspensive de care era condiţionată finalizarea tranzacţiei nu au fost îndeplinite, iar cumpărătorul, Grup Feroviar Român, nu a plătit întreaga sumă licitată până la 14 octombrie, când era data-limită prevăzută în Hotărârea de Guvern.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-22Parerea ta...

ANONIM
22 Oct 2013

Doamna ministru cat mai GIRATI JAFUL DE LA CFR CALATORI ??? dorobantu "smart asa" si popescu carmen (sefa smenurilor achizitiilor) sunt de ancheta DNA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE