2024-04-16 13:45

Gabriel Țuțu, REVOCAT de la conducerea Romarm. Cine îi va lua locul

 |  20:04
Gabriel Țuțu, REVOCAT de la conducerea Romarm. Cine îi va lua locul

Directorul general al companiei Romarm, Gabriel Țuțu, cel care este cercetat în acest dosar sub control judiciar, a fost revocat din funcție de consiliul de administrație al Romarm începând cu data de 14 martie.

Consiliul de Administraţie al companiei Romarm a decis demiterea din funcţia de director general a lui Gabriel Ţuţu, începând cu data de 14 martie 2023, după ce i se termină perioada de concediu de odihnă, anunță ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Amintim că Gabriel Țuțu a fost reținut la sfârșitul lunii ianuarie într-un dosar de abuz în serviciu şi trafic de influenţă în legătură cu achiziţia de măşti de protecţie în perioada pandemiei de COVID-19.

„Am primit de la Parchet măsuri suplimentare în situația juridică pe care Gabriel Țuțu o are. Consiliul de Administrație s-a întrunit azi și la finalizarea concediului de odihnă, 14 martie, va fi revocat din funcție. Decizia e luată în Consiliu de Administrație”, spune ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Măsura anunțată de Spătaru a fost transmisă și de Romarm, într-un comunicat de presă.

„Având în vedere evoluția evenimentelor cu privire la situația domnului Gabriel Țuțu, prin impunerea unor noi obligații în cadrul măsurii preventive a controlului judiciar, Consiliul de Administrație al CN ROMARM SA a decis revocarea domnului Gabriel Țuțu din calitatea de Director General al companiei, începand cu data de 14.03.2023. Până la numirea unui nou Director General, conducerea executivă va fi asigurată de către Directorul Economic al CN ROMARM SA”, se menționa în comunicat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE