2021-09-24 05:42

FORD a făcut ANUNȚUL! Investiție URIAȘĂ la CRAIOVA pentru producerea unui al doilea model. Câte noi locuri de muncă vor fi create

 |  12:46
 FORD a făcut ANUNȚUL! Investiție URIAȘĂ la CRAIOVA pentru producerea unui al doilea model. Câte noi locuri de muncă vor fi create

Ford a confirmat marţi o investiţie suplimentară de 200 de milioane de euro şi adăugarea unui număr de 1.500 de locuri de muncă dedicate producţiei unui al doilea vehicul la fabrica sa din Craiova.

Noul model şi data de start a producţiei acestuia vor fi confirmate în apropierea momentului lansării acestuia, potrivit companiei.

”Ford confirmă producţia celui de-al doilea model la fabrica din Craiova. Noul model se va adăuga producţiei actualei generaţii a SUV-ului de clasă mică Ford EcoSport şi motorului 1.0 EcoBoost”, se arată în comunicat, citat de News.ro.

Ford investeşte în plus până la 200 de milioane de euro la Craiova, astfel că investiţia totală, demarată în 2008, ajunge astfel la aproape 1,5 miliarde de euro.

Totodată, vor fi create aproximativ 1.500 de noi locuri de muncă, totalul angajaţilor fabricii din Craiova ajungând la 5.900.

Uzina de asamblare a trecut recent prin îmbunătăţiri tehnice semnificative, mai mult de 550 de roboţi fiind instalaţi pentru a spori eficienţa şi calitatea în secţiile de vopsitorie, montaj general şi caroserie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE