2024-04-20 02:01

Decizia TAROM în plin sezon turistic. Ce se întâmplă cu zborurile spre Egipt, Roma sau Atena

 |  18:31
Decizia TAROM în plin sezon turistic. Ce se întâmplă cu zborurile spre Egipt, Roma sau Atena

În plin sezon turistic, TAROM reduce numărul de zboruri spre Madrid, Roma sau Atena, ca urmare a cererii scăzute, dar creşte numărul de curse charter spre destinaţii exotice, precum Egipt sau Madeira.

Cel puţin şapte asemenea curse vor fi organizate zilnic, dă asigurări noul şef al companiei aviatice de stat, Cătălin Punariu, într-un interviu acordat în exclusivitate Antena 3. În plus, noul manager a cerut ca, de luni, la bordul aeronavelor să fie reluat serviciul de catering.

Antalya, Hurghada, Rhodos, Mombasa, Skiathos şi Zakynthos. Sunt doar câteva dintre destinaţiile exotice în care avioanele TAROM au început să aterizeze zilnic, cu ajutorul zborurilor charter.

Şapte astfel de zboruri pe zi deservesc aeronavele companiei, care ar trebui să aducă în conturile acesteia peste 50 de milioane de dolari până la final de an.

Prin comparaţie, în 2019, TAROM a încasat din acelaşi tip de zboruri doar 15 milioane de dolari. La popul opus, compania de stat are tot mai puţine curse aeriene spre destinaţii ca Roma, Madrid sau Atena, pentru că cerere este scăzută.

"Din păcate, toate restricţiile pe care ni le-a impus această situaţie cu pandemia, au fost dezastruoase pentru unele destinaţii. Vă dau un exemplu, Londra a fost în lockdown foarte mult timp şi din păcate, acest lucru ne-a afectat şi pe noi, pentru că oamenii nu au fost dispuşi să călătorească, în condiţiile în care ar fi fost băgaţi în carantină. Grecia e acoperită acum prin curse charter. Surprinzător, destinaţia Atena nu este atât de mult cerută".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE