2021-07-28 17:24

Daniel Chiţoiu: Taxele şi impozitele prevăzute pentru 2014 sunt destinate mediului de afaceri şi nu cetăţenilor

 |  13:00
Daniel Chiţoiu: Taxele şi impozitele prevăzute pentru 2014 sunt destinate mediului de afaceri şi nu cetăţenilor

Daniel Chiţoiu susţine că taxele şi impozitele prevăzute în bugetul de stat pe 2014 sunt destinate mediului de afaceri şi nu îi vor afecta în mod direct pe cetăţeni.

"Impozitele şi taxele care sunt prevăzute în legislaţia fiscală adoptate pentru bugetul pe anul 2014 nu sunt decât nişte impozite şi taxe care au avut în principal în vedere extinderea bazei de impozitare şi, de asemenea, sunt adresate mediului economic, nu cetăţenilor în mod direct. Impactul acestor taxe şi impozite nu se regăseşte în mod direct în buzunarele cetăţenilor", a declarat Chiţoiu marţi în plenul Parlamentului, în cadrul dezbaterilor asupra proiectului de buget pe 2014, transmite Agerpres.

Daniel Chiţoiu a spus că bugetul pe 2014 este mai mare decât bugetele anterioare la toate capitolele şi a explicat de ce la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice suma alocată este de patru ori mai mare decât în 2013.

"Nu uitaţi faptul că avem peste 4.000 de proiecte începute în guvernarea dumneavoastră şi nici nu au avut finanţarea la momentul respectiv (...), sunt în diferite stadii de execuţie", le-a argumentat Chiţoiu parlamentarilor Opoziţiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE