2020-11-29 10:46

Dan Costescu, noul director general al CFR Călători

 |  11:45
Dan Costescu, noul director general al CFR Călători

Consiliul de Admnistrație al CFR Călători a decis, joi, să nu îi mai prelungească mandatul de director general lui Valentin „Smart” Dorobanțu. Ca atare, în locul acestuia a fost numit, deocamdată pentru o perioadă de doar patru luni, fostul ministru al Transporturilor din guvernarea Cioloș, Dan Marian Costescu, care a mai fost de-a lungul timpului și director general la CFR SA. Săptămâna trecută, Dan Costescu fusese numit membru în Consiliul de Administrație de la CFR SA, și ulterior ales președinte al CA.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

ALEXANDRA
23 Ian 2020

Doamne ajuta! Deci Dorobantule, ura si la gara.Du te la privatul de unde ai venit. Prea erai cocos impaunat si de fapt nu esti decat un om fara scrupule, fara sentimente, dar mai grav, fara omenie.Te- ai facut de tot rasul.
COCO
23 Ian 2020

Am citit in ziar ca vrea sa creasca rapid nr.de trenuri de la 850 la 1000 in scurt timp. Intrebarea e de unde putere? Raspunsul meu : din trenurile care mai au mai mult de 3 vagoane, diferenta se va reloca pentru realizarea programului de management al d-lui care a mai fost la cfr sa dar n-a facut absolut nimic, a fugit de greu ca un iepure in fata pustii. In rest suntem super, super optimisti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE