2020-10-21 19:16

DACIA lansează noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway

 |  16:05
DACIA lansează noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia va prezenta în câteva zile noile generații Sandero, Sandero Stepway și Logan care vor veni, spun sursele Puterea, cu schimbări radicale, atât la design-ul exterior, cât și la interior și motorizări.

Fabrica de la Mioveni a postat pe Facebook un scurt video cu mesajul ”Rămâi aproape...Ți se pregătește o surpriză pe care nu vrei să o ratezi!”, iar în video se vorbește despre trei modele. Chiar dacă nu le numește, se știe că este vorba de noile Sandero, Sandero Stepway și Logan.

Presa franceză a scris că gama Dacia intră într-o nouă eră, fiindcă noul Sandero va utiliza o verisiune simplificată a platformei existente în dotarea noului Renault Clio. Utilizarea acestei platforme va permite acestor modele să rămână conforme și cu viitoarele norme de poluare și de siguranță, dar va permite companiei să pună mai multă tehnologie pe mașină, spre exemplu, de asistare la frânarea de urgență și de un ecran tactil mare pe bord.

Și noul Logan va utiliza platforma CMF-B a Renault, dar sursele spun că mașina va crește puțin în dimensiuni. Dacă Logan este foarte populară la noi, în Europa de Vest are vânzări foarte mici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE