2024-04-19 19:35

Bogdan Chirițoiu, un nou mandat de cinci ani în fruntea Consiliului Concurenței

 |  20:24
Bogdan Chirițoiu, un nou mandat de cinci ani în fruntea Consiliului Concurenței

Bogdan Chiriţoiu rămâne la conducerea Consiliului Concurenţei pentru încă un mandat de cinci ani. Klaus Iohannis a semnat în acest sens decretul de numire în funcţia de preşedinte.

Totodată, șeful statului a semnat decretul privind numirea lui Dan-Virgil Pascu ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de vicepreşedinte, pentru un mandat de 5 ani.

Pe 25 mai, Comisia de privatizare din Senat şi Comisiile de buget-finanţe şi economice din Senat şi Camera Deputaţilor au acordat aviz favorabil pentru cei doi pentru posturile vacante de membru în plenul Consiliului Concurenţei. Bogdan Chiriţoiu este în prezent preşedintele Consiliului Concurenţei. Anterior, legea a fost modificată speciat pentru a permite preşedintelui Consiliului să ocupe şi un al treilea mandat.

Plenul Consiliului Concurenţei este un organ colegial, format din 7 membri – un preşedinte, 2 vicepreşedinţi şi 4 consilieri de concurenţă, scrie România TV. Durata mandatului membrilor plenului Consiliului Concurenţei este de 5 ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE