2021-12-06 20:08

A început “Litoralul pentru toți”. Tarife cu 65% mai mici față de cele din vârf de sezon

 |  15:55
A început “Litoralul pentru toți”. Tarife cu 65% mai mici față de cele din vârf de sezon

De astăzi și până pe 21 iunie, românii pot merge la mare, la tarife chiar de la 40 lei/noapte prin programul "Litoralul pentru Toţi", derulat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Aproximativ 4.000 de locuri de cazare sunt disponibile în peste 50 de hoteluri.

“În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, a declarat Dragoș Răducan, Prim-Vicepreședintele Executiv FPTR, citat într-un comunicat de presă al FPTR.

Tarifele prin programul Litoralul pentru Toți sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte.pentru 2 persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte . Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

Programul Litoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 38 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu încă nu le-au folosit. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE