2024-04-19 20:05

VICTORIE pentru Liviu Dragnea în instanță

 |  16:26
VICTORIE pentru Liviu Dragnea în instanță

Liviu Dragnea obține din nou dreptul să muncească după gratii. Instanța a constatat că i s-au încălcat drepturile atunci când i s-a interzis acest lucru în urma interviului pe care l-a dat fostei sale colaboratoare.

Liviu Dragnea a obținut din nou dreptul să muncească după gratii. ”Constată că persoanei condamnate i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile art. 78 din Legea 254/2013, în perioada 02.07.2020 - 15.09.2020”, se arată în decizia instanţei de la Judecătoria Sectorului 5.

Vă amintim că Liviu Dragnea a rămas fără drept de muncă la Penitenciarul Rahova, la sfârşitul lunii iunii, după ce a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat de o televiziune.

Judecătorii au ajuns la concluzia că Dragnea a încălcat regulamentul când a dat acel interviu.

Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman.

Apărătoarea lui Liviu Dragnea acuză abuzuri la adresa clientului său şi spune că starea de sănătate a fostului şef al PSD s-a agravat în închisoare, în ultimele luni.

Avocata lui Liviu Dragnea a afirmat că după interviul acordat de politician pe 25 iunie, cinci zile mai târziu era programat la o operaţie pentru hernie de disc, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Flavia Teodosiu acuză că, deşi trebuie să i se acorde asistenţă medicală, acest lucru nu se întâmplă, încălcându-se astfel drepturile omului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE