2024-04-24 06:09

Viceprimarul Timișoarei, audiat ACUM la DNA într-un dosar de corupție

 |  15:27
Viceprimarul Timișoarei, audiat ACUM la DNA într-un dosar de corupție

Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău (USR), este audiat, miercuri, la DNA Timişoara, într-un dosar de corupţie, in rem.

Oficialul a afirmat, la intrarea în sediul DNA Timişoara, că este chemat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar de corupţie privind compania de termoficare Colterm, potrivit News.ro.

”E o chemare pentru o declaraţie, ca martor în acelaşi dosar în care am mai fost chemat. Sunt multe plângeri care se fac pentru orice demnitar public, de la plâgeri pe care le-am primit de la domnul Culiţă, de la care am avut declaraţii, de la celebrele discutii pe tema Colterm. E o declaraţie ca martor, eu vin, nu e nicio problemă. Nu ştiu în ce dosar este, urmează să aflu şi eu”, a declarat Ruben Laţcău, la intrarea în sediul DNA Timişoara

DNA a deschis, încă din primăvara acestui an, un dosar în care se fac cercetări, in rem, privind fapte de corupţie în cazul companiei de termoficare, Colterm, după ce această companie nu a achiziţionat certificatele de poluare aferente anilor 2020 - 2021.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE