2022-05-17 00:38

Verificări la IJJ Prahova după neregulile înregistrate la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri

 |  14:23
Verificări la IJJ Prahova după neregulile înregistrate la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri

O comisie din cadrul Jandarmeriei Române a descins marţi la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, pentru a face verificări după ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la posibile nereguli înregistrate la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri.

Potrivit Jandarmeriei Române, în urma unei erori, candidaţilor care au susţinut examenul de admitere la sediul IJJ Prahova li s-a administrat testul folosit pentru verificarea funcţionalităţii sistemului electronic de transmitere a subiectelor, nu testul unic de concurs, scrie Agerpres.

"În conformitate cu prevederile legale, în rezolvarea contestaţiilor s-a decis acordarea punctajului maxim celor 11 candidaţi (7 pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni). Instituţia noastră este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident singular (la concurs au participat peste 1.600 de candidaţi în 51 de locaţii), în acest sens o comisie de verificare s-a deplasat imediat la sediul IJJ Prahova, pe baza constatărilor urmând a se dispune măsurile legale", precizează Jandarmeria Română.

Poliţistul Marian Godină a publicat luni seară informaţii referitoare la rezultatele obţinute după contestaţii la concursul de admitere la şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei. Acesta a arătat că 11 candidaţi care aveau iniţial note foarte mici, de 2 şi 3, au obţinut ulterior nota 10, toţi dând examen în aceeaşi clasă, în judeţul Prahova.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE