2024-04-23 14:00

Vechi reporter de la PRO TV, reținut pentru act sexual cu un minor. Reacția postului

 |  15:00

Corespondentul postului Pro TV în judeţul Dâmboviţa și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii a fost reţinut pentru act sexual cu un minor. Reporterul a fost audiat marţi în legătură cu acuzaţii aduse de un adolescent de 16 ani dintr-un centru de plasament.

„La Parchetul Judecătoriei Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin pentru infracțiunea de act sexual cu un minor (...). Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În cauză este vorba despre jurnalistul Marius Buga, în vârstă de 42 de ani.

“Adevărul” a scris că minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un alt dosar, însă pe parcursul audierilor le-a dezvăluit polițiștilor că ar fi întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Pro TV a reacționat marți printr-un scurt comunicat de presă: „Am aflat cu surprindere despre investigaţia care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acţiune imorală. Nu putem comenta această situaţie, dar suntem convinşi că autorităţile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informaţiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecţia minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”.

 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE