2024-04-20 11:19

Unde se deplasa poliţistul care a UCIS-o pe Raisa. ANUNȚUL Poliției Capitalei

 |  19:26
Unde se deplasa poliţistul care a UCIS-o pe Raisa. ANUNȚUL Poliției Capitalei

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a vorbit, vineri, în exclusivitate la Antena 3, despre poliţistul care a accidentat mortal o fetiţă, pe o trecere de pietoni, în Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, comisar-șef de poliție Diana Sarca, a oferit mai multe informații oficiale legate de accidentul în care un polițist a dat cu mașina peste două minore, una dintre ele decedând în urma impactului. 

"Poliţistul, în momentul în care intră în serviciu, se află în misiune. Vorbim despre misiunea poliţienească. Misiunea poliţienească poate fi una cu caracter urgent. Era în deplinirea unor atribuţii de serviciu, a unor activităţi. La acest moment, unitatea de Parchet a stabilit că nu era o misiune urgentă. Misiunea poliţenească este aceea activitate pe care o întreprinde un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Cine a greşit va răspunde (...) Este un incident pe care îl regretăm cu toţi. Poliţistul nu era într-o misiune cu caracter de urgenţă. Era la momentul în care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu ducea anumite documente.

Avea anumite adrese la care trebuia să ajungă. Nu sunt în posesia locaţiilor exacte unde trebuia să ajungă poliţistul (...) Permisul este obţinut în România, în anul 2012, ulterior a fost preschimbat, în 2016, în Marea Britanie, iar în momentul în care a aplicat pentru permisul în Poliţie, acest document era valabil".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE