2024-04-16 23:21

Un șef de district silvic s-a SINUCIS după ce s-au descoperit pagube uriașe în cantoanele pe care le administra

 |  16:51
Un șef de district silvic s-a SINUCIS după ce s-au descoperit pagube uriașe în cantoanele pe care le administra

Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat în pădure, la numai câteva zile după ce echipele de control de la Bucureşti au descoperit pagube uriaşe de peste un million de lei în cel puţin trei cantoane pe care le administra, potrivit unui jurnalist Rise Project. Bărbatul ar fi fost ameninţat de superiori că va fi înlocuit din funţie.

"Un şef de district silvic din Mureş s-a spânzurat în pădure, la câteva zile după ce echipele de control de la Bucureşti au descoperit o pagubă de peste un milion de lei, în cel puţin trei cantoane pe care le administra. Bărbatul ar fi fost şi ameninţat de superiori că va fi înlocuit din funcţie pe linie politică. În cele din urmă, acesta a cedat.

Săptămânile trecute, Ministerul Pădurilor şi Regia Naţională a Pădurilor au început nişte controale în pădurile din Mureş, după ce mai multe rapoarte arătau că tăierile ilegale au scăpat de sub control în zonă.

Asta este adevărata faţă a mafiei pădurilor şi al efectelor presiunilor venite din zona politică şi economică.

Gulerele albe prosperă, în timp ce angajaţii simpli pălesc încet sub presiunea acestui mecanism infracţional în care se regăsesc", a scris jurnalistul Andrei Ciurcanu, pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE