2024-04-25 13:16

Un nou caz Matteo Politi în România. De data aceasta, varianta feminină

 |  14:11
Un nou caz Matteo Politi în România. De data aceasta, varianta feminină

Un nou caz Matteo Politi a fost descoperit de polițiștii bucureșteni. Italianul care a pretins că este doctor estetician şi a colaborat cu diverse clinici private. De această dată este vorba despre o femeie care s-a dat medic și a făcut intervenții chirurgicale în domeniul estetic. Conform unor surse judiciare citate de HotNews, ar fi vorba despre cabinetul "Russian Lips_by Dr.Lana".

Polițiștii au efectuat trei percheziții în București și în județul Constanța, într-un dosar vizând infracțiunile de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu că o femeie, care ar pretinde că este medic, face intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic. Polițiștii spun că femeia, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care făcea proceduri de microchirurgie estetică.

Persoanele vizate de acest dosar vor fi duse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. Vor fi audiate și alte persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE