2024-04-25 20:24

Un copil de 16 ani și-a UCIS tatăl și apoi a dat petrecere

 |  12:46
Un copil de 16 ani și-a UCIS tatăl și apoi a dat petrecere

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă. Principalul suspect, fiul său în vârstă de 16 ani, a fost reţinut şi a recunoscut că el a fost cel care l-a ucis, iar apoi a dat petrecere acasă, tatăl său fiind încuiat într-o altă cameră.

Adolescentul este cunoscut drept consumator de droguri. Cadavrul tatălui său a fost descoperit la câteva zile de la deces.

Anchetatorii susţin că el ar mai fi trăit încă două zile după atac timp în care fiul său a petrecut în aceeaşi casă alături de prieteni.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de fosta soţie, în toiul nopţii, după ce victima dispăruse de câteva zile, iar uşa casei era închisă motiv pentru care femeia a apelat la Poliţie.

"Din primele cercetări de la faţa locului rezultă că era decedat de mai multă vreme. Ultima oară când a fost văzut în viaţă, se pare că duminică. Prezenta multiple lovituri de cuţit", a explicat procurorul Laurenţiu Palaghia, citat de Antena 3.

Unul dintre fiii bărbatului a ajuns la spital în aceeaşi noapte pentru o serie de analize, după ce a consumat substanţe interzise. Adolescentul în vârstă de 16 ani era celebru printre vecini pentru petrecerile pe care le organiza în vila în care locuia alături de tatăl său.

Anchetatorii au găsit în camera fiului urme de droguri, dar şi numeroase sticle de alcool.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE