2021-08-01 10:18

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţie după ce au jefuit o benzinărie din Alba

 |  12:32
Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţie după ce au jefuit o benzinărie din Alba

Două persoane, un bărbat şi o femeie, sunt căutaţi de poliţiştii din Alba după ce, în noaptea de joi spre vineri, au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, lovindu-l şi imobilizându-l pe vânzător, apoi furând circa 2.000 de lei, un televizor, ţigări şi alte bunuri.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, un bărbat şi o femeie au intrat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, într-o benzinărie din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, unde l-au agresat şi l-au imobilizat pe angajatul staţiei, după care au furat mai multe bunuri, transmite Mediafax.

Din primele cercetări făcute de poliţişti a reieşit că cei doi suspecţi se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Ilfov, iar la benzinărie au comandat mai multe produse din magazin, apoi l-au lovit cu pumnul în faţă pe vânzător şi l-au imobilizat.

Suspecţii au furat din casa de marcat suma de aproximativ 2.000 de lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix şi mai multe pachete cu ţigări.

O echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti de la Poliţia Alba încearcă să identifice şi să îi prindă pe cei doi suspecţi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE