2020-10-21 18:45

Un băieţel de doar doi ani şi patru luni a DISPĂRUT de vineri seară de acasă. Sute de oameni în caută DISPERAŢI. Semnalmentele micuţului

 |  13:14
Un băieţel de doar doi ani şi patru luni a DISPĂRUT de vineri seară de acasă. Sute de oameni în caută DISPERAŢI. Semnalmentele micuţului

De vineri seară este cautat un băieţel de 2 ani şi patru luni, dispărut din apropierea casei, în cătunul Bahna din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava. În zonă a fost trimis şi un elicopter MAI, iar la căutări, la care participă aproximativ o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici, sunt folosiţi şi câini de urmă şi camera de termoviziune.

Dispariţia copilului, pe numele său David Samuel Farcaş, a fost semnalată, vineri seara, în jurul orei 18.00. Băieţelul are înălţime de aproximativ 65 cm, părul negru, faţă rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare. Din relatările familiei, el a fost văzut ultima dată jucându-se în zona curţii în preajma casei. Poliţiştii fac apel la oricine are informaţii despre băieţel să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU, jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.                                                   


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE