2022-01-19 13:36

Ucigașul educatoarei din București, declarații ȘOCANTE în fața procurorilor

 |  15:18
Ucigașul educatoarei din București, declarații ȘOCANTE în fața procurorilor

Bărbatul din Bucureşti acuzat că și-a ucis soția a fost adus din nou în fața procurorilor pentru audieri. Urmărirea penală în cazul său a fost extinsă. Individul este acuzat acum și de tentativă de viol.

Presupusul criminal al educatoarei din Capitală a fost adus în fața procurorilor pentru a i se aduce la cunoștință faptul că i s-a extins urmărirea penală pe numele său pentru tentativă de viol pentru că, pe 23 februarie anul acesta, a exercitat acte de agresiune sexuală împotriva soției sale.

Nu este prima infracțiune pentru care se extinde urmărirea penală. Mai vorbim și de omor în omor calificat și acces ilegal la un sistem informatic.

Astăzi, bărbatul a vorbit pentru prima oară. „V-ați întrebat vreodată cum era caracterul soției mele?”, a spus acesta, potrivit Antena 3.

Tot timpul acesta a susținut că a ajuns în această situație din cauza agresivității soției sale. Acesta i-a spus procurorului de la Parchet că este foarte supărat pe situație și a refuzat și de această dată să semneze actele de extindere a urmăririi penale.

Individul a avut dechise 10 dosare penale pe numele său, șapte clasate și trei în lucru.

Deși soția acestuia avea șase ordine de restricție deschise, presupusul criminal nu a fost audiat niciodată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE